Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

SWAT FORCE este persoana juridica romana cu capital integral privat, constituita in baza prevederilor Legii 31 din 1990, inregistrata la ORC sub numarul J40 / 17186 / 2006.

Figuram in evidenta financiara centralizata, C.U.I.: R 19141710. Obiectul principal de activitate il constituie prestarile de servicii de paza si protectie bunuri si persoane, avand Licenta de functionare nr. 0969 / P, eliberata de Ministerul Administratiei si Internelor.

Daca doriti cu adevarat sa asigurati un grad ridicat de securitate pentru dumneavoastra, cei apropiati, colaboratori sau pentru obiectivele si bunurile pe care le detineti, in toate momentele si situatiile, SWAT FORCE reprezinta o solutie la indemana, realista si viabila deoarece ne asumam intreaga raspundere pentru siguranta dumneavoastra, la un pret convenabil, cu un personal cu inalta pregatire profesionala in domeniul de activitate al firmei.

Fiind convinsi ca putem acoperii toate necesitatile si exigentele dumneavoastra , asteptam cu interes sa ne contactati pentru eventuale explicatii suplimentare si pentru organizarea unor negocieri in vederea definitivarii unei colaborari de lunga durata.